Fenerbahçeli yıldız futbolcu ocakta takımdan ayrılıyor: Bavulunu topladı bile...

Fenerbahçeli yıldız futbolcu ocakta takımdan ayrılıyor: Bavulunu topladı bile...

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Fernandao'yu gözden çıkardı. Brezilyalı futbolcu bavulunu topladı, ocakta ayrılacak.

Fenerbahçe'nin tecrübeli teknik direktörü, çok konuşulacak bir karara imza attı...

Geçtiğimiz sezondan beri fazla kilolarından kurtulamayan Brezilyalı oyuncu Fernandao, Advocaat tarafından gözden çıkarıldı. Golcü oyuncu ilk darbeyi, Avrupa Ligi kadrosuna alınmayarak yaşamıştı.

Son olarak genel sekreter Mahmut Uslu'nun, "Biz aslında Fernandao'yu satıp, Eren Derdiyok'u alacaktık" sözlerini sarf etmesi, Sambacı'nın gemileri yakmasına neden oldu. Ocak ayında ayrılmak isteyen Fernandao, eski takımı Bursa'ya geri dönebilir.

16-09/21/fernandao-640.jpg

KADRO PLANLARI RVP'SİZ YAPIYOR

Fanatik'in haberine göre; Advocaat'ın elinde sadece iki forvet kaldı: Emenike ve Sow. Hollandalı yıldız Robin van Persie ise beklenen formu bir türlü ulaşamıyor. Hollandalı yıldızın ağrılarını, çok sevdiği Dick Advocaat'ın gelişi de dindiremedi... Golcü oyuncu, dünkü antrenmana da katılmadı. Tecrübeli forvetin bu tavrı sadece yönetimi ve teknik heyeti kızdırmıyor.

Geldiği günden bu yana kendisine büyük destek veren taraftarlar da artık Van Persie'ye cephe almış durumda. Hollandalı oyuncunun ne zaman hazır hale gelip, takıma katkı vereceği soru işareti. Advocaat artık planlarını, RvP kadroda değilmiş gibi yapıyor!

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN