Fenerbahçe'de transfer hareketliliği yaşanıyor

Fenerbahçe'de transfer hareketliliği yaşanıyor

Sezonun tamamlanmasının ardından 8 oyuncusuyla yollarını ayıran Fenerbahçe'de transfer arayışları devam ediyor. Ben Arfa ile söz kesen yönetim, savunma için ise Skrtel ve Van Der Wiel ile görüşmelerini sürdürüyor. Bir diğer opsiyon Martin Montoya.

Yeni sezon kadrosunu oluşturmak isteyen Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ediyor. Belinden ameliyat geçiren Volkan Demirel'e alternatif olarak Eskişehirspor'dan Ruud Boffin’i listeye ekleyen Fenerbahçe, savunmada köklü değişiklik yapmak durumunda. Caner Erkin, Gökhan Gönül, Bruno Alves, Michal Kadlec ve Abdoulaye Ba'nın ayrılmasıyla savunma hattını sil baştan kurmak zorunda kalan Fenerbahçe birçok oyuncuyla ilgileniyor.

16-06/20/arbeloa-lanza-beso-2015-reuters.jpg

ARBELOA, VAN DER WİEL...

Sarı lacivertliler sağ bek için öncelikle Barcelona'dan Martin Montoya ile anlaşsa da Real Madrid ile sözleşmesi biten Alvaro Arbeloa ve Paris Saint-Germain ile kontratı sona eren Van der Wiel de listede yer alıyor. Stoperde ise ilk aday Liverpool'dan Martin Skrtel. Adı Roma ile de anılan Slovak futbolcunun yanı sıra Porto'dan Maicon'u da listede tutan Fenerbahçe, öncelik verdiği Skrtel transferinin gerçekleşmeme ihtimalini düşünerek Güney Amerika pazarında da çalışmalar yapıyor.

16-06/20/ben-arfa-19-04.jpg

AATIF TAMAM BEN ARFA'DAN HABER BEKLENİYOR

NTV Spor'un haberine göre hücum hattı için Medicana Sivasspor'dan Aatıf Chahechouhe ile anlaşan Fenerbahçe teklif yaptığı Hatem Ben Arfa'dan ise yanıt bekliyor. Nice ile sözleşmesi biten ben Arfa'ya Avrupa'dan birçok kulüp talip olmuş durumda.

16-06/20/paris-st-germains-gregory-van-der-wiel-celebrates.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN