Fenerbahçe'de Miroslav Stoch dalya yaptı

Fenerbahçe'de Miroslav Stoch dalya yaptı

Süper Lig 2016-17 sezonunda Kayserispor maçı ile ilk kez Kadıköy Ülker Stadyumu'na çıkan Fenerbahçe'de teknik direktör Dick Advocaat, Kayserispor kadrosundan 3 değişiklik yaptı. Öte yandan Miroslav Stoch, Süper Lig'de 100. maçına çıkarak dalya yaptı...

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında oynadıkları Kayserispor karşısında, Grasshoppers maçına göre takımında 3 değişiklik yaptı.

Ülker Stadı'nda oynanan maçta Sarı-Lacivertlilerin Hollandalı teknik adamı Advocaat, UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda kazandıkları Grasshoppers karşılaşmasının ilk 11'inde değişikliğe gitti.

Sarı-Lacivertlilerde Mehmet Topal, Robin van Persie ve Salih Uçan'ın yerine, Roman Neustaedter, Emmanuel Emenike ile Volkan Şen, ilk 11'de sahaya çıktı.

16-08/28/resimid_4304881.jpg

Kalede Volkan Demirel'i oynatan Advocaat, savunma dörtlüsünü Gregory van der Wiel, Simon Kjaer, Martin Skrtel ve Hasan Ali Kaldırım'dan oluşturdu. Hollandalı teknik adam orta saha üçlüsünde Neustaedter, Ozan Tufan ve Alper Potuk'a şans verdi. Sarı-Lacivertlilerin ileri üçlüsünde ise Volkan Şen, Miroslav Stoch ve Emenike yer aldı.

STOCH'UN DALYA HEYECANI

Fenerbahçe'nin Slovak futbolcusu Miroslav Stoch, Spor Toto Süper Lig'deki 100. maçına çıktı.

Sarı-Lacivertli takıma 2010-2011 sezonunda transfer olan Stoch, Kayserispor karşısında dalya heyecanı yaşadı. Geçen sezon kiralık olarak forma giydiği Bursaspor'da 25 lig maçına çıkan Slovak futbolcu, Fenerbahçe'yle ise 75 kez Süper Lig'de forma giydi.

16-08/28/resimid_4304892.jpg

KAYSERİSPOR'DA MAÇ ÖNCESİ DEĞİŞİKLİK

Kayserispor'da esame listesinde adı ilk 11'e yazılan Samba Sow'un yerine Kubilay Sönmez oynadı.

Maç öncesi ısınmaya çıkan Sow'un yerine yedekler arasında ismi yer alan Kubilay Sönmez ilk 11'de sahaya çıktı.

Kafkas, geçen hafta Akhisar Belediyespor'a sahasında 2-0 kaybeden takımında Ufuk Budak ve Erkam Reşmen'i yedek bıraktı. Kayserispor'un teknik direktörü bu isimlerin yerine Anıl Karaer ve Levent Gülen'i ilk 11'de sahaya sürdü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN