Fenerbahçe Yönetimi fiyatı açıkladı, taraftar küplere bindi!

Fenerbahçe Yönetimi fiyatı açıkladı, taraftar küplere bindi!

Fenerbahçe taraftarı, yarın Panathinaikos ile yapılacak hazırlık maçının bilet fiyatlarını yüksek bularak tepki gösterdi.

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, hazırlık maçında Yunan ekibi Panathinaikos ile 13 Temmuz Çarşamba günü İstanbul'da karşı karşıya gelecek.

Kadıköy Ülker Stadyumu'nda oynanacak mücadele 21.00'de başlayacak. En düşük bilet fiyatının 100 lira olması taraftarların tepkisini çekti.

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, Yunanistan Ligi ekiplerinden Panathinaikos ile hazırlık maçı oynayacak.

İlk çalışmalarını Topuk Yaylası Tesisleri'nde gerçekleştiren ve 3 hazırlık maçını Düzce'de oynayan Sarı-Lacivertliler, ilk kez Kadıköy'de taraftarının önüne çıkacak.

16-07/12/resimid_3705668.jpg

TARAFTARLAR FİYATA TEPKİLİ

Fenerbahçe Spor Kulübü'nden yapılan açıklamada bilet fiyatlarının 100 ila 350 lira arasında değiştiği bildirildi.

Bilet fiyatlarının hazırlık maçı için çok pahalı olduğunu dile getiren Fenerbahçe taraftarları, sosyal medya hesaplarından Sarı-Lacivertli yönetimine isyan etti.

Taraftarlar, yüksek bilet fiyatlarının takım ile tribün arasındaki bağları zayıflattığını savundu.

Sarı-Lacivertliler, beşinci hazırlık maçında ise 16 Temmuz Cumartesi günü Fransız ekibi Olympique Lyon ile karşılaşacak. Kadıköy Ülker Stadyumu'nda oynanacak mücadele 21.00'de başlayacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN