Fenerbahçe-Kayserispor maçında ilginç detay!

Fenerbahçe-Kayserispor maçında ilginç detay!

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında oynanan ve adeta gol düellosu şeklinde geçen 3-3'lük Fenerbahçe-Kayserispor maçında ilginç bir detay göze çarptı...

Fenerbahçe ile Kayserispor arasında 3-3 sona eren maç nefesleri keserken, 6 gol ve 1 kırmızı kartın yanı sıra karşılaşmaya fauller damgasını vurdu.

Fenerbahçe-Kayserispor maçında atılan 6 golün dışında faul sayıları da karşılaşmaya damgasını vurdu. Oldukça sert geçen mücadelede Kayserispor 26 faul yaparken, Fenerbahçe bu sayıya 15 faulle yanıt verdi.

TAM 41 FAUL

Fenerbahçe-Kayserispor karşılaşmasındaki 41 faul rakamı, Avrupa’nın üst düzey ligleriyle kıyaslandığında oldukça yüksek kalıyor.

Bu hafta İngiltere Premier Lig’de oynanan Manchester City-West Ham, Hull-Manchester United ve Chelsea-Burnley karşılaşmalarının üçünde hakemler toplamda 45 defa faul düdüğü çaldı.

16-08/29/resimid_4305196.jpg

Fenerbahçe-Kayserispor mücadelesi sonrası iki takımın taraftarı da Serkan Çınar’ı oyunu çok fazla durdurmakla eleştirdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN