Fatih Terim'den EURO 2016 kurasına ilişkin ilk açıklama: Hayat sürprizlerle dolu

Fatih Terim'den EURO 2016 kurasına ilişkin ilk açıklama: Hayat sürprizlerle dolu

EURO 2016 Fransa'nın kura çekiminin ardından açıklamalarda bulunan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim grubun kağıt üzerinde zorlu olduğunu söyledi ve son maçın Çek Cumhuriyeti ile oynanacak olmasını "Hayat sürprizler dolu" sözleriyle karşıladı.

[Karar]

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim Paris'te düzenlenen EURO 2016 Fransa'nın kura çekiminin ardından açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim'in açıklamaları

Milli takımın Fransa 2016'da İspanya, Hırvatistan ve Çek Cumhuriyeti ile aynı gruba düşmesiyle ilgili görüşleri sorulan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, "Hayırlı bir kura olmasını diliyorum. 2008'de de çetin bir gruptaydık. Burada da çetin bir gruptayız. Burada olmaktan dolayı son derece keyifli ve gururluyuz.

"İspanya'yı konuşmaya gerek yok"

Çek maçı yine son maça denk geldi. Hayat böyle sürprizlerle dolu. İspanya'yı konuşmaya gerek yok. Bu işin keyfini sürelim. Bu turnuva yeni yıldızların ortaya çıkacağı bir turnuva olacak. Ülkece zevk almaya bakalım. Haziran'da Fransa'dayız.

"Çek antrenör bana demişti"

Bu grup da otoritelerin söylediğine göre sert bir grup ama biz Avrupa Şampiyona'sında zor gruplar konusunda deneyimliyiz. Çek antrenörü bana 'Karşılaşacağımızı sana söylemiştim' dedi.

"Türkiye her şeyi deneyecektir"

Diğer gruplara oranla daha zorlu gözüküyor grubumuz. Kağıt üstünde... Türkiye her şeyi deneyecektir buna emin olabilirsiniz.Teknik direktörlerin memnuniyetsizliği yüzüne yansır, benim öyle bir halim yok gördüğünüz gibi." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN