Eren Derdiyok Galatasaray'da 9 numarayı giyecek

Eren Derdiyok Galatasaray'da 9 numarayı giyecek

Forvet transferinde mutlu sona çok yaklaşan G.Saray, Eren Derdiyok için gün sayıyor. Golcü oyuncu konusunda Kasımpaşa'yla son detayları görüşen Sarı-Kırmızılılar'da, 9 numaranın yeni sahibi İsviçreli yıldız olacak.

Uzun süredir kadrosunu bir forvet takviyesiyle güçlendirmeye çalışan Galatasaray, muradına ermek üzere.

Burak Yılmaz’ı Çin’e gönderdikten sonra golcü konusunda birçok isimle temas kuran ancak çeşitli sebeplerden dolayı transferi kampa yetiştiremeyen Sarı-Kırmızılı kulüp, Kasımpaşa’yla geçen yıl harikalar yaratan Eren Derdiyok’u büyük ölçüde bitirdi.

CUMA GÜNÜ İMZAYI ATIYOR

28 yaşındaki oyuncu için kulübüyle görüşmelere başlandığını önceki gün KAP’a bildiren Özbek yönetiminin, ufak pürüzleri de gidermek üzere olduğu öğrenildi. Kasımpaşa ile birlikte Avusturya kampında bulunan Türk asıllı İsviçreli yıldızı bugün İstanbul’a getirmeyi planlayan Sarı-Kırmızılılar’ın yarın veya cuma günü de bir imza töreni düzenleyeceği bildirildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN