Erdoğan Süper Lig kulüp başkanlarını kabul edecek

Erdoğan Süper Lig kulüp başkanlarını kabul edecek

Süper Lig'deki 18 kulübün başkanı yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelecek.

Spor Toto Süper Lig'nin 26. haftasında oynanaması gereken ancak terör saldırısı riski nedeniyle önce seyircisiz oynanmasına karar verilen, daha sonra ileri bir tarihe ertelenen Galatasaray-Fenerbahçe derbisi ile ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarda bulundu.

SEYİRCİSİZ OYNANMASINI İSTEDİK ANCAK...

TRT Haber'de gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün oynanması gereken ancak yüksek güvenlik tehdidi nedeniyle ileri bir tarihe ertelenen derbi maçın, terör saldırısı tehdidi sebebiyle önce seyircisiz oynanmasına karar verdiklerini, fakat saldırı riskinin yüksek olmasından dolayı maçın ertelenmesinin daha doğru olduğuna karar verdiklerini söyledi.

Erdoğan, "Galatasaray-Fenerbahçe maçına ilişkin önce seyircisiz oynatmayı görüştük. Ancak ciddi istihbaratların ardından maçı ileri bir tarihe ertelemiş olduk" diye konuştu.

ERDOĞAN, BAŞKANLARI KABUL EDECEK

NTV Spor'un haberine göre, yarın Süper Lig'deki 18 kulübün başkanlarının katılımıyla Kulüpler Birliği toplantısı gerçekleştirilecek. Kulüp başkanları toplantının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı 15.30'da ziyaret edecek. Erdoğan ile kulüp başkanlarının görüşmesinde, ertelenen derbi maç ile gündemdeki konuların masaya yatırılması bekleniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN