Emre Mor Borussia Dortmund'a transfer oldu

Emre Mor Borussia Dortmund'a transfer oldu

Danimarka ekibi Nordsjaelland ile gösterdiği performansla kısa sürede A Milli Takım’a yükselen Emre Mor, Alman devi Borussia Dortmund’a transfer oldu.

A Milli Takımın 18 yaşındaki yeni yıldız adayı Emre Mor'un transferi bugün sonuçlandı.

A Milli Takım ile Fransa'nın Marsilya şehrinde kamp yapmakta olan genç yıldız alınan özel izin ile kamptan ayrılarak Almanya'ya gitti ve transferi resmileştirdi.

16-06/07/emremor-almanyaaa.jpgEmre Mor yeni takımının formasıyla poz verdi.

BVB spor direktörü Michael Zorc Emre Kol transferi için " Emre çok yetenekli ve kabiliyetli bir sporcu" diye konuştu.

Henüz 18 yaşında olan Mor Danimarka'da doğdu ve büyüdü. 

16-06/07/screenshot_4-1465305833.jpgEmre Mor: Dünyanın en büyük kulüplerinden Dortmund ailesinin bir parçası olduğum için onur duyuyorum. Elhamdülillah

Alman basınında çıkan haberlere göre de Nordsjaelland'den transfer edilen Emre için Dortmund, Danimarka ekibine 16 milyon Euro ödeyecek.

'OYNAMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM'

Mor'dan gelen ilk açıklamada "Borussia Dortmund Almanya'da çok büyük bir kulüp. Taraftar kitlesi çok büyük olan bu kulüpte gelecek sezonda oynamak için sabırsızlanıyorum.

Mor, Borussia Dortmund ile beş yıllık sözleşme imzaladı. 

Türkiye'nin Karadağ'ı 1-0 yendiği maçta gösterdiği performansla Ay-Yıldızlılar'ın Euro 2016 kadrosuna seçilen Emre Mor, önümüzdeki sezon itibariyle Alman devi Borussia Dortmund'ın formasını giyecek.

16-06/07/screenshot_3-1465304817.jpg

MİLLİ TAKIM'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Milli Takım resmi Twitter hesabı üzerinden Emre Mor ile ilgili açıklamada bulundu. Sosyal medyada yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Sabah özel işleri için izin alarak kamptan ayrılan Emre Mor, akşam antrenmanında takıma katılacak."

16-06/07/emremor-almanya.jpgEmre Mor Almanya'ya ulaştıktan sonra bu pozu verdi. / FOTOĞRAFLAR: SOSYAL MEDYA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN