Borussia Dortmund'un Emre Mor için ödediği bonservis belli oldu

Borussia Dortmund'un Emre Mor için ödediği bonservis belli oldu

Borussia Dortmund'a 5 yıllık imza atan Emre Mor için ödenen bonservis bedeli de belli oldu. Alman kulübü, 18 yaşındaki genç yıldız için 9 milyon euro (30 milyon TL) ödedi.

Alman kulübüne 5 yıllık imza atan Emre Mor'un bonservisi ile ilgili bilgi verilmemişti. Borussia Dortmund'un A Milli Takımımızın genç yıldızı Emre Mor için kulübü Nordsjaelland'a ödeyeceği bonservis bedeli ortaya çıktı.

Dün sürpriz bir şekilde milli takım kampından ayrılan Emre Mor, Almanya'ya giderek Dortmund'a imza attı. Menajeri ile birlikte Alman kulübü ile anlaşan genç yıldızın bonservis bedeli için 9 milyon euro ödendiği anlaşıldı. Transfermarkt değerlerinde ortaya çıkan bonservis oyuncu profiline eklendi.

16-06/08/resimid_3354624.jpg

TARİHE GEÇTİ

Borussia Dortmund'a transfer olan Emre Mor, genç yaşına karşın ülkedeki transfer rekorunu da kırdı. Jores Okore, Daniela Agger, Andreas Cornelius ve Daniel Amartey gibi isimleri geride bırakan milli yıldız ülkede bonservisine en çok para verilen futbolcu oldu.

16-06/08/resized_1954a-2c5adc26emremor.png

İşte Danimarka'da daha önce yüksek bedelle satılan diğer futbolcular:

Daniel Agger: 8.4 milyon euro - Liverpool
Andreas Cornelius: 7.8 milyon euro - Cardiff
Daniel Amartey: 6.4 milyon euro - Leicester City
Jores Okore: 4.8 milyon euro - Aston Villa

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN