Emre Güral Türk Telekom Arena'da

Emre Güral Türk Telekom Arena'da

Galatasaray'la anlaştığı iddia edilen Emre Güral, Türk Telekom Arena'ya geldi. Sarı kırmızılıların Çaykur Rizespor ile karşılaşacağı mücadeleyi takip edecek olan golcü futbolcuya taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.

Önceki günlerde Eskişehirspor ile sözleşmesini fesheden Emre Güral, Galatasaray'ın Çaykur Rizespor ile oynayacağı karşılaşma için Türk Telekom Arena'ya geldi.

Mücadeleyi stadyumdan takip edecek olan Emre Güral'ın Galatasaray ile anlaştığı iddia edilmişti. 27 yaşındaki futbolcunun bugünkü karşılaşmayı takip etmek için Arena'ya gelmesi 'transferi bitti' şeklinde yorumlandı.



EMRE GÜRAL NE DEMİŞTİ?

Galatasaray'a transferi için dün açıklamalarda bulunan Emre Güral, 'bu işler nasip, kısmet henüz net bir şey yok. Ben şu anda Florya'dayım ancak Florya'da olma sebebim kondisyonerimin burada olması' şeklinde konuşmuştu.

Emre Güral bu sezon Eskişehirspor formasıyla çıktığı 24 resmi karşılaşmada 10 gol atma başarısı gösterdi. 27 yaşındaki golcü kırmızı siyahlı kulüple yaptığı anlaşma gereği sözleşmesini karşılıklı olarak feshetmişti.

EMRE GÜRAL'IN KARİYERİ

Almanya doğumlu olan Emre Güral'ı, Türkiye'ye ilk kez İzmir ekibi Bucaspor getirmişti. Daha sonra 600 bin euro karşılığında Trabzonspor'a transfer olan genç futbolcu, burada adını duyurmuştu. Geçtiğimiz yıl yaz aylarında da Galatasaray ile adı anılan Emre, transferin küçük pürüzler nedeniyle gerçekleşmemesi sonrası Eskişehir'in yolunu tutmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN