Yıl sonuna kadar gerçekleşecek, inanamayacaksınız! Prof. Dr. Özgür Demirtaş'tan korkutan tahmin

Yıl sonuna kadar gerçekleşecek, inanamayacaksınız! Prof. Dr. Özgür Demirtaş'tan korkutan tahmin

Ekonominin son durumunu değerlendiren Prof. Dr. Özgür Demirtaş, "Sene sonuna kadar çok daha kötüsü gerçekleşecek" dedi. İşte detaylar...

Sabancı Üniversitesi Finans Kürsüsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş, ülke ekonomisine dair sosyal medya hesabından yorumlarda bulundu.

Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Türkiye'de alım gücünün feci derecede düştüğünü ve dar gelirlinin can çekiştiğini ifade ederek, "Maalesef size iyi haber veremiyorum: Sene sonuna kadar çok daha kötüsü gerçekleşecek" değerlendirmesi yaptı.

"HER ŞEY O KADAR PAHALI OLACAK Kİ..."

Independent Türkçe'de yer alan habere göre, sabit gelirlinin alım gücünün daha da düşeceğini savunan Özgür Demirtaş, "Pahalılığa inanamayacaksınız" ifadesini kullandı. Demirtaş, şunu söyledi: "Ben ülkemi 10 yıl önce uyardım. Defalarca uyardım Hepsi gerçek oldu."

ozgur-demirtas-ekonomi-yorumu.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN