THY tüm uçaklarında ücretsiz internet hizmeti sunacak

THY tüm uçaklarında ücretsiz internet hizmeti sunacak

Uçuşlarda internet erişimi artık lüks değil, ihtiyaç. Bu ihtiyacı karşılamak için Türk Hava Yolları önemli bir adım atıyor. 2025 yılı sonu itibarıyla filosundaki tüm uçaklarda yolculara ücretsiz ve hızlı internet hizmeti sunulacak. Bu sayede THY, filosunun tamamında ücretsiz internet hizmeti sunan ilk Türk havayolu şirketi olma unvanını da elde edecek.

Türk Hava Yolları (THY), filosundaki tüm uçaklarda yolculara ücretsiz ve hızlı internet hizmeti sunmaya hazırlanıyor. Bu önemli gelişme, 2025 yılı sonuna kadar tamamlanması planlanan bir yatırımla gerçekleştirilecek. THY, bu yatırımla filosunun tamamında ücretsiz internet hizmeti sunan ilk Türk havayolu şirketi olma unvanını da elde edecek.

THY'nin bu adımı, yolculara büyük bir konfor sağlayacak. Uçuşlarda e-posta kontrol etmek, sosyal medya platformlarında gezinmek, film izlemek veya oyun oynamak artık çok daha kolay olacak. Ayrıca, iş seyahatleri için uçan yolcular da uçuş sırasında işlerini takip edebilecek ve online toplantılara katılabilecek.

9712421.jpg

THY, bu yeni hizmetiyle ilgili olarak yerel ve uluslararası tedarikçilerle de iş birliği yapıyor. Bayrak taşıyıcı, en iyi IFC hizmet çözümlerini sunabilecek tedarikçilerle görüşmeler yürütüyor.

Bu bağlamda Türk Hava Yolları, sertifikalı havacılık ürünleri sağlayıcısı TCI Aircraft Interiors ve uydu teknolojilerinde bölgesel bir lider olan Türksat ile bir Mutabakat Zaptı (MoU) imzaladı. İmzalanan Mutabakat Zaptı, Türk Hava Yolları'nın milli kapasitesini kullanabilme gücünü ve Türk şirketlerinin IFC sektöründe varlık göstermelerine yönelik desteğini vurguluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN