Ordu'da üretiliyor Fransa'da satılıyor! Türk yağları Fransa'da o fiyata raflarda... Bizden ucuza alıyorlar

Ordu'da üretiliyor Fransa'da satılıyor! Türk yağları Fransa'da o fiyata raflarda... Bizden ucuza alıyorlar

Ordu’da üretimi gerçekleştirilen Ayçiçek yağı kilometrelerce uzakta Fransa’da satılıyor. Ülkenin gururu olarak karşılanmasının yanı sıra daha ucuza almaları duyanları şaşırtıyor. Türk yağları bakın Fransa’da ne kadara satılıyor…

Tarımsal alandaki faaliyetleri ile adından sıkça söz ettiren ülkelerden biri olan Türkiye, ürettiği ayçiçeği yağları ile gündem oldu. Çotanak Firması’nın Ordu’da ürettiği kaliteli ayçiçeği yağları, Fransa'nın market raflarında yerini aldı. Bir yandan gurur nedeni olan bu durum bir yandan şaşkına çevirdi. Söz konusu ayçiçeği yağının satış fiyatı görenleri şaşırttı.

yeni-proje-16-004.jpg

2.40 EURO’YA SATIN ALIYORLAR

Türk tarım ürünleri uluslararası arenada başarı kaydetmeye devam ederken ülkenin dış ticaret alanında önemli bir yere sahip olan ayçiçeği yağı Fransa’da büyük ilgi görüyor. Ordu’da üretimi yapılan bu yağlar Fransa’da 2.40 eurodan tüketicilerin karşısına çıkıyor.

yeni-proje-17-004.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN