Selin 41 gündür kayıp! Anne, eski eşi ve oğlunun konuşmalarından şüphelendi: Öldürülmüş ya da zorla tutuluyor olabilir

22 yaşındaki Selin Öztürk, 10 Nisan'da (2024) Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde annesinin evinden "Babama gidiyorum" diyerek çıktı ve günden beri kendisinden haber alınamıyor. 41 gündür kayıp olan kızı Selin Öztürk'ten haber alamayan anne Yeliz Karalar, kızının hayatından endişe ettiğini belirterek 'Öldürülmüş ya da bir yerde zorla tutuluyor olabilir' ifadelerini kullandı.

Selin Öztürk, 10 Nisan günü annesi Yeliz Karalar'ın evinden "Babama gidiyorum, Duş alıp geleceğim" diyerek çıktı. Selin'den o günden beri haber alınamıyor. Anne Karalar, kızıyla iletişim kuramayınca polise kayıp ihbarında bulundu.

'BABASI, AĞABEYİ KIZIMI ARAYIP SORMAZLAR'

Kaybolan kızıyla ilgili babası ve ağabeyinden şüphelendiğini söyleyen Karalar, "Babası da ağabeyi de kızımı arayıp sormazlar ama kaybolduğu günün ertesi günü mesaj atarak Selin'in bende olup olmadığını sordular. Bu durumdan şüphelendim ve 3 gün sonra kayıp başvurusu yaptım” dedi.

laa.jpg

'ZORLA BİR YERDE TUTULUYOR OLABİLİR...'

Kızının hayatından endişe duyan Yeliz Karalar, kızının hayatından endişe ettiğini vurgulayarak, telefonunu kapatacak biri olmadığını belirtti. Kızından umudunu kestiğini söyleyen anne kızının zorla bir yerde tutuluyor olabileceğini ya da öldürülmüş olabileceğini söyledi.

sellll.jpg

'GÖZÜM KAPIDA'

Endişeli anne "Çocuğumun ölüsünü bile bulsam en azından bir mezarını yapayım. Günlerdir ne yemek yiyebiliyorum ne de uyku uyuyabiliyorum. Gözüm hep kapıda" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN