İstanbul'da o ilçede evi olanlar dikkat: Sakın kanmayın! Uzman isimden kritik uyarı

İstanbul'da o ilçede evi olanlar dikkat: Sakın kanmayın! Uzman isimden kritik uyarı

Özellikle bir ilçeyi işaret ederek İstanbul'da konut sahibi olan vatandaşları uyaran Mert Başaran, önemli açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Ekonomist Mert Başaran piyasada dolaşan müteahhitlere karışı Bakırköy'de oturan ev sahiplerine seslenerek evlerini satmamalarını söyledi.

Bakırköy'de evi olanları uyaran Mert Başaran, "Kriz var işler kötü diye evinizi ucuza almak isteyen müteahhit adına dolaşan alıcılara inanıp mecbur değilseniz evlerinizi vermeyin, dönüşümü bekleyin" önerisini verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) meclis toplantısından Bakırköy için yıllardır yolu gözlenen parsel bazlı dönüşüme onay çıkmasının ardından ilçede emlak sektöründe hareketlilik yaşandı.

Bakırköy'de ev olanların mutlaka dönüşümü beklemelerini tavsiye eden Mert Başaran, "Bakırköy'de evi olan kardeşlerim, kriz var işler kötü diye evinizi ucuza almak isteyen müteahhit adına dolaşan alıcılara inanıp mecbur değilseniz evlerinizi vermeyin" dedi.

mert-basaran-emlak-tavsiyesi.jpg

ESKİ EVİ OLANLARI DAHA ÖNCE DE UYARMIŞTI

Yenicag'da yer alan habere göre, daha önceki açıklamalarında da üzerinde eski ev tapusu olan vatandaşların şanslı kesim olduğunun altını çizen Mert Başaran evleri çok eski diye satmaya kalkıp başka yatırım araçlarına yönelmeyi planlayan vatandaşlara bunun zarardan başka bir şey getirmeyeceğini söylemişti.

Özellikle site içindeki eski evlerin çok değerleneceğini belirten Mert Başaran, eski evlerin kesinlikle satılmaması gerektiğini, mutlaka bir gün bu evlerin dönüştürüleceğini söylemişti.

Eski evi olan vatandaşların köşede duran bir arsaları varmış gibi düşünmesi gerektiğini belirten Mert Başaran, "Yeni ev 20 yıl sonra eski bir ev ama eski ev 20 yıl sonra yeni bir ev olacak" diye konuşmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN