Emeklilere büyük fırsat! 5-10-20 bin TL ödeme… Kimliğini getiren ödemesini alıyor

Emeklilere büyük fırsat! 5-10-20 bin TL ödeme… Kimliğini getiren ödemesini alıyor

Artan fiyatlar karşısında eriyen emekli maaşlarına yönelik alınan Yeni önlemlerde emeklilerin yüzünü güldürüyor. Emeklilere özel hazırlanan destek programı doğrultusunda 5-10-20.000 ödeme fırsatı sunuluyor. Başvuran ödemesini alıyor. İşte tüm detaylar…

PTT emekli vatandaşlara yönelik nakit destek uygulaması için düğmeye bastım. Bu doğrultuda emeklilere 5000 TL, 10 bin TL, 20.000 TL tutarlarında ödeme yapılacak. SSK, Bağ-Kur ve 4C emeklilerinin maaşlarındaki yetersizlik nedeniyle yaşadıkları geçim sıkıntısı göz önüne alındığında yeni adımlar atılmaya devam ediyor.

PTT'DEN EMEKLİLERE BÜYÜK FIRSAT

Emekli vatandaşların nakit ihtiyaçlarına yönelik özel kredi destek programı hazırlayan PTT, kampanya doğrultusunda belirli şartları sağlayan emeklilere 5.000 TL, 10.000 TL, 20.000 TL tutarında hızlı kredi desteği sağlanacağını duyurdu. Düşük faiz oranları ile birlikte sunulan Kredi ile birlikte emeklilerin ay sonunu rahat bir şekilde geçirmesi amaçlanıyor. Başvuruda bulunacak emeklilerin 80 yaş altında olması gerekmektedir.

Emekliye PTT'den 50 bin TL nakit destek müjdesi! Yarın başlıyor

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Emekli kredisine başvuruda bulunmak isteyen vatandaşlar bankalara kıyasla daha düşük faiz oranları ile finansman desteği alacak. Emekliler başvuruları doğrultusunda PTT şubelerinden veya Aktif Bank online bankacılık hizmetleri ile birlikte esnek geri ödeme planları ve 36 aya varan vade imkanından yararlanabilmektedir. Emekliler ödeme erteleme seçenekleri doğrultusunda süreci daha kolay bir hale getirecek.

PTT emeklilere neden promosyon ödemesi yapmıyor? - Ardahan Haber

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

PTT emekli kredisinden yararlanmak isteyen vatandaşların emekli maaşı bulunması durumunda krediye başvuruda bulunabileceği belirtildi. Başvuruda bulunmak isteyen kişilerden ek bir belge talep edilmezken yalnızca T.C kimlik kartı ile başvuru yapması yeterli olacaktır. Fakat başvuruda bulunan kişilerin bankada birikmiş borcunun bulunmaması ve kredi notunun 1200 puan ve üzerinde olması gerekiyor. Başvurular 31 Ekim tarihine kadar devam edecek. PTT şubeleri üzerinden ya da Aktif Bank online bankacılık hizmetlerinden başvuru işlemleri yapılabilmektedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN