Emeklilere 24 Bin TL'ye varan promosyon müjdesi! O banka gemileri yaktı: Maaşını taşıyan alıyor

Emeklilere 24 Bin TL'ye varan promosyon müjdesi! O banka gemileri yaktı: Maaşını taşıyan alıyor

Emeklilere müjdeli haber o bankadan geldi! 24 bin TL’ye varan promosyon müjdesi emeklilere rahat bir nefes aldıracak! Kampanya şartları açıklandı. Şartları karşılayan emeklilerin cebi dolacak. O banka gemileri yaktı...

Emekli vatandaşların en sık araştırdığı konuların başında bankaların promosyon miktarları geliyor. Bankalar promosyon yarışına girmişken, o banka gemileri yaktı. Emekli maaşını o bankadan alana 24 bin TL’ye varan promosyon müjdesi veriyor.

Türkiye'nin önde gelen bankalarından VakıfBank, maaşını kendisine taşıyan SGK emeklilerine özel, toplamda 24.000 TL'ye varan promosyon müjdesini verdi. Bu cazip teklif, özellikle 1 Temmuz - 30 Eylül 2024 tarihleri arasında maaşını VakıfBank'a taşıyan veya yeni emekli olmuş ve ilk maaş bankası VakıfBank olan SGK emeklilerini kapsıyor. Mevcut maaş alan SGK emekli müşterileri bu kampanyadan yararlanamayacak.

PROMOSYON AYRINTILARI

Maaşını VakıfBank'a taşıyan SGK emeklilerine, 12.000 TL'ye varan nakit promosyon ödemesi sunuluyor. Bu promosyon ödemesinin yanı sıra, VakıfBank Troy Emekli Kredi Kartı ve VakıfBank Troy Emekli Bankomat Kartı ile yapılan alışverişlerde aylık 1.000 TL'ye, 12 ayda ise toplamda 12.000 TL'ye varan nakit ödeme fırsatı sunulacak.

KAMPANYA ŞARTLARI

  • Kampanyadan 1 Temmuz-30 Eylül 2024 tarihleri arasında SGK Emekli maaşını VakıfBank’a taşıyan veya yeni emekli olmuş ilk maaş bankası VakıfBank olan SGK emeklilerimiz faydalanabilecektir. 

  • Mevcut maaş alan SGK emekli müşterilerimiz kampanyaya dahil olmayacaktır.

  • Mevcut 12.000 TL nakit promosyona ek olarak, VakıfBank Emekli Troy logolu Bankomat Kart ve VakıfBank Emekli Troy logolu Kredi Kartı alan Yeni Emekli Maaş Müşterilerimize özel, 12 ay boyunca yapacakları alışverişlerden aylık kart bazında (Banka kartı ve Kredi Kartı ayrı ayrı olmak üzere) 500 TL, yıllık toplamda 6.000 TL; her iki kart kullanıldığında ise aylık en fazla toplam 1.000 TL, yıllık en fazla toplam 12.000 TL’ye varan nakit ödeme fırsatı sunulacaktır.

  • İlgili ayda Emekli Troy Bankomat Kart veya Emekli Troy Kredi Kartı ile kart bazında yapılan alışverişlerin toplamının 500 TL ve üstünde olması durumunda en fazla 500 TL; 500 TL’den düşük olması durumunda ise yapılan alışveriş toplamı kadar nakit ödeme yansıtılacaktır. 500 TL’den düşük olması durumunda, aradaki fark bir sonraki aya devredilmeyecektir.

  • VakıfBank Emekli Troy Kredi Kartı ve Emekli Troy Bankomat Kart için kampanya katılımları, kampanya koşulları ve aylık harcama kontrolleri, kart bazında ayrı ayrı yapılacaktır.

  • Kampanyaya katılımda, VakıfBank Mobil'de yer alan “Cepte Kazan” uygulaması üzerinden hem Bankomat Kart hem de Kredi Kartı için ayrı ayrı kampanya ''Hemen Katıl'' tuşuna tıklanmalıdır.

  • Kampanya, VakıfBank Emekli Maaş hesabına, ilk emekli maaşının ödendiği ay itibariyle başlayacak ve 12 ay boyunca geçerli olacaktır.

ÖRNEK:

İlk Maaş Ödemesi Yapılan Ay: Ağustos 
Harcama Yapılan Ay: Ağustos 
Cepte Kazan Kampanyasına Dahil Olunan Ay: Ağustos 
Ek Nakit Ödemenin Yapılacağı Ay: Eylül

  • Emekli Troy Bankomat Kart ve Emekli Troy Kredi Kartı dışındaki kartlar ile yapılan alışverişler, nakit çekim, puan kullanımları, iptal/iade işlemleri, vergi, sigorta, emeklilik, yardım kurumu ve fatura ödemeleri, elektronik para transfer işlemleri, cüzdan transfer işlemleri, passolig ödemesi, ininal, multinet, sodexo vb tüm yemek kartı yüklemeleri, kumarhane ve bahis sitelerinde yapılan işlemler kampanyaya dahil edilmeyecektir.
  • E-ticaret işlemleri kampanyaya dahildir. Sanal kartlar ve ek kartlar ile yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.

  • Alışveriş yapılmayan ay için nakit ödeme yansıtılmayacak olup, kart bazında o ayın ödül hakkı kaybedilmiş olacaktır.

  • Kampanya kapsamında hak edilen nakit ödeme tutarları, alışveriş yapılan ayı takip eden ayın 20’sinden sonra maaş hesabına nakit olarak yatırılacaktır.  

  • VakıfBank kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.

  • Emekli maaşımı VakıfBank’tan almaya başladığımda ne kadar maaş promosyonu alabilirim?

1 aylık emekli maaşı tutarı;

  • 10.000 TL’ye (10.000 TL hariç) kadar olanlara 3 yıl için toplam 5.000 TL,

  • 10.000 TL - 15.000 TL (15.000 TL hariç) arasında olanlara 3 yıl için toplam 8.000 TL,

  • 15.000 TL - 20.000 TL (20.000 TL hariç) arasında olanlara 3 yıl için toplam 10.000 TL,

  • 20.000 TL daha fazla olanlara 3 yıl için toplam 12.000 TL peşin ve nakdi olarak promosyon ödemesi yapılacaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN