Düğün yapacaklar ve altın borcu olanlar dikkat! İslam Memiş'ten önemli uyarı: Bu tarihte kuyumcuya koşun!

Düğün yapacaklar ve altın borcu olanlar dikkat! İslam Memiş'ten önemli uyarı: Bu tarihte kuyumcuya koşun!

Düğün yapacaklar ve altın borcu olanlara uyarı, İslam Memiş'ten geldi! Bu tarihte kuyumcuya koşun...

ABD’de yaklaşan başkanlık seçimleri, küresel jeopolitik riskler ve merkez bankalarının faiz politikalarındaki değişiklikler altın fiyatlarını hareketlendirmeye devam ediyor. Haftanın başında ons altın, 2.758 dolara ulaşarak yeni bir rekora imza atarken, gram altın ise 3 bin TL barajını aşarak yatırımcıları heyecanlandırdı. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş ise altın almayı planlayanlara beklemelerini tavsiye ederek, “Bazen beklemek, soluklanmak yatırımcı için isabetli bir karar olabilir” açıklamasını yaptı.

ALTIN ALACAKLAR İÇİN KRİTİK ZAMAN UYARISI

Altını olanlar yarın sabah her şeye hazır olsun! - Kastamonu Haber - Son Dakika Kastamonu Haberleri

Memiş, katıldığı YouTube programında düğün yapacak, altın borcu olan ya da yatırım amacıyla alım yapmak isteyenlerin, önümüzdeki haftayı değerlendirebileceğini belirtti. Altın fiyatlarına odaklanmanın zaman kaybı olduğuna değinen Memiş, “Düğün yapacaklar, altın borcu olanlar, altın yatırımı yapmak için fırsat kollayanlar önümüzdeki haftayı değerlendirebilir. Ben olsam altının fiyatına değil miktarına odaklanırım. Altının fiyatına odaklanmak sadece zaman kaybıdır bu saatten sonra. Altını fiziki olarak alabiliyorsanız alın; fiyatına hiç bakmayın, işin magazin tarafı. 10 gramını 20 gram yapabiliyor musun mahrifet burada” dedi.

ONS ALTININ GERÇEK DEĞERİ DAHA YÜKSEK

Beklenen rekor yarın geliyor! Çarşamba yükselecek, perşembe gerecek... İslam Memiş yatırımcıyı uyardı

Memiş, küresel jeopolitik gerilimler ve belirsizliklerin ortasında ons altının 2.600 dolar seviyelerine gerilemesini değerlendirirken, “Savaşlar var, jeopolitik gerilimler ve belirsizlikler var ama ons altın nazlanarak 2 bin 600 dolar seviyesine indi. Ons altının bugün gerçek değeri 3 bin 3 bin 500 dolar seviyesinde. Merkez Bankaları çılgınlar gibi altın stoklamaya devam ediyor. En fazla altın alımı yapan ülkeler arasında Türkiye'de var” ifadesini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN