Dövizle satış yapan tesise milyonluk ceza! Bakanlıktan etiket denetimi

Dövizle satış yapan tesise milyonluk ceza! Bakanlıktan etiket denetimi

Antalya'da dövizle satış yaptığı tespit edilen dinlenme tesislerine ceza yağdı. Ticaret Bakanlığı Basın Müşaviri Fatih Uysan, Antalya'da dövizle satış yapan dinlenme tesislerine toplamda 4 milyon 654 bin 200 lira para cezası kesildiğini açıkladı.

Ticaret Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Fatih Uysan, sosyal medya hesabı üzerinden söz konusu denetimlere ilişkin açıklama yaptı.

Uysan'ın paylaşımı şöyle:

"Antalya’da Ticaret Bakanlığımıza bağlı Ticaret İl Müdürlüğümüz denetim ekipleri tarafından dinlenme tesislerine yönelik yapılan çalışmalar neticesinde, hediyelik eşya, yiyecek, içecek, tekstil ve deniz malzemeleri gibi birçok üründe fiyat etiketlerinin bulunmadığı yahut dolar ve avro cinsinde yazıldığı tespit edilmiş olup, bu tesislere ekiplerimizce toplamda 4 milyon 654 bin 200 TL idari para cezası kesilmiştir"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN