Başvuru yapan emekliye 1 sene boyunca ücretsiz oluyor! Dev kampanya başvuruları 7 gün sonra bitecek

Başvuru yapan emekliye 1 sene boyunca ücretsiz oluyor! Dev kampanya başvuruları 7 gün sonra bitecek

Başvuru yapan emekliler için tam bir yıl boyunca ücretsiz olacak. Kampanyayı kaçırmamak için son fırsatlar. Ağustos ayına özel yapılan kampanyayı kaçıran her emekli pişmanlığın sonuna kadar yaşayacak. İşte tüm detaylar…

Emeklilere özel sunduğu kampanyalar ile adından söz ettiren ING Bank, ağustos ayına özel yeni kampanyası ile adımı söz ettiriyor. Emekli maaşına ING Banka taşıyan vatandaşlar için bir yıl boyunca ücretsiz hizmet sağlanacağını belirten banka ek koşulsuz 15.000 TL'ye kadar nakit promosyon sağlanacağını da belirtti. Otomatik ödeme talimatı veren emekliler ek 3.000 TL'yi cebine koyarken toplamda 18.000 TL'ye varan promosyon hakkından yararlanabilecek.

ING BANK'TAN KAÇIRILMAYACAK FIRSAT

Emeklilere özel kampanyaları ile dikkat çeken ING Bank, maaşını ING'ye taşıyan emekliler için 15.000 TL'ye kadar nakit promosyon ve ek 3000 TL'lik otomatik ödeme talimatı sağlıyor. Toplamda 18.000 TL'lik promosyon hakkı tanınırken kampanyanın 31 Ağustos 2024 tarihinde sona ereceği belirtildi.

ing-bank.jpg

SGK kapsamında (SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı) yer alan emekliler, maaşlarını ING'ye taşıyarak maaş tutarına göre 15.000 TL'ye kadar ek koşulsuz nakit promosyon kazanabilecek. Tüm bunların yanı sıra otomatik fatura talimatı ile ek 3.000 TL kazanırken toplamda 18.000 TL'ye Varan promosyon Hakkı elde edilecek.

BİR YIL ÜCRETSİZ OLACAK

Emekli promosyon hakkının yanı sıra ING kredi başvurusunda bulunan emekliler için ilk yıl kart ücreti istenmeyeceği de belirtildi. 20.000 TL'ye kadar faizsiz taksitli nakit avans ya da 1000 TL bonus gibi fırsatlarda sunuluyor.

emekli-para.jpg

1 Ağustos 2024 tarihinde başlayan kampanyanın 31 Ağustos 2024 tarihinde sona ereceği belirtildi. Emekli maaşını ING Bank’a taşıyan her müşteri için avantajlar geçerli olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN