Bankalar rekabeti kızıştırıyor! O bankadan Ağustos sürprizi geldi: Rakamlar yeniden belirlendi

Bankalar rekabeti kızıştırıyor! O bankadan Ağustos sürprizi geldi: Rakamlar yeniden belirlendi

Bankalar arası rekabet her geçen gün daha da artmaya devam ediyor. Her banka farklı kampanyalarla gündeme gelirken ağustos ayının bomba kampanyası o bankadan geldi. Her emekli bu kampanyayı değerlendirmek isteyecek. İşte emekli promosyon detayları…

Bankacılık sektöründe rekabet her gün artarken Akbank emeklileri sevindirecek o kampanyanın detaylarını paylaştı. Ağustos ayına özel sunulan rakamlar doğrultusunda emeklilerde detayları araştırıyor. Müşterilerine cazip avantajlar sunmayı hedefleyen Akbank, emeklilerin ihtiyaçlarına yönelik tasarlanan promosyon ödemeleri ile birlikte maddi konulardaki beklentilerini karşılamayı da amaçlıyor.

AKBANK'TAN AĞUSTOS SÜRPRİZİ

SGK emekli maaşını Akbank'a taşıyanlar 15.000 TL'ye varan promosyona ek olarak 2500 TL chip para kazanıyor. Yemekler bu kampanya ile birlikte toplamda 17.500 TL cebine koyuyor. SSK, Bağ-Kur veya Emekli Sandığı emekli maaşını 1 Ağustos ile 31 Ağustos 2024 tarihleri arasında Akbank'a taşıyan ve 3 yıl boyunca maaşını bankadan alma taahhüdü veren emekliler 15.000 TL'ye varan promosyon ödemesinden yararlanabilecek.

akbank.jpg

Promosyon ödemesini ek olarak kampanya dönemi içerisinde Akbank vadesiz hesabından veya Axess/Wings hesabı bulunan emekliler kredi kartlarından verecekleri ilk 5 yeni otomatik fatura ödeme talimatı ile birlikte fatura başına ₺500 toplamda 2500 TL chip para kazanabilecek. Bu doğrultuda toplamda 17.500 TL ödül fırsatı sunuluyor. Şubeye gitmeye gerek kalmadan Akbank mobill, internet veya müşteri iletişim merkezi aracılığıyla maaşınızı kolayca Akbank'a taşıyabilir ve promosyon başvurusunda bulunabilirsiniz.

AKBANK PROMOSYON ÖDEME TUTARLARI

akbank-promosyon.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN