Avrupa'nın Tozunu Alan Hyundai İ20 N Şimdi Türkiye'de! İşte 204 Gücündeki Hyundai İ20 N Özellikleri ve Fiyatı

Avrupa'nın Tozunu Alan Hyundai İ20 N Şimdi Türkiye'de! İşte 204 Gücündeki Hyundai İ20 N Özellikleri ve Fiyatı

Otomotiv sektöründe dünya markaları arasında yer Hyundai, İ20 N modelini Avrupa'dan sonra Türkiye'de de satışa çıktı. İzmit'te üretilen araç dünyada 40 ülkeye ihraç ediliyor. Yeni tasarımıyla göz kamaştıra Hyundai İ20 N'i gördükten sonra galerilere koşacaksınız. İşte muazzam tasarımı ile Hyundai İ20 N ve fiyat listesi.

Dünyada yaşanan çip krizi otomotiv sektörünü etkilerken, otomobil markaları da fiyat güncellemesine gitti. Dünya markaları arasında en çok tercih edilen Hyundai ise yeni oyuncağını satışa çıkardı. Türkiye'de üretilen Hyundai İ20 N modeli yolların tozunu alacağa benziyor. İşte yeni versiyonu ile Hyundai İ20 N ve üstün tasarım özellikleri.

hyundai1.jpg

AVRUPA'DAN SONRA TÜRKİYE'DE

Güney Kore menşei olan Hyundai, listesine yeni modeller eklemeye devam ediyor. Herkesin 4 gözle beklediği İ20 N modeli Avrupa'dan sonra Türkiye'de de satışa çıktı. 204 beygir gücündeki bu araba rakiplerini de geride bırakacağa benziyor. Tasarımın yanı sıra performans özellikleriyle de dikkatleri üzerine çeken Hyundai İ20 N, 1.6 litre T-GDI benzinli ünitesi ve 6 ileri manuel şanzımanıyla kombine edilmiş. Azami hızı sınırı 230 km/s olan Hyundai İ 20 N ağırlığı ise 1190 kilogram.

mavi.jpg

HER MODA UYGUN KİŞİSELLEŞTİRME ÖZELLİĞİ

Devir eşleştirme (rev-matching), özelliği olan bu otomobilin yüksek seviyede kişileştirme sunan beş farklı sürüş modum mevcut. Bunlar sırayla Normal, Eco, Sport, N ve N Custom modları. Modlarına göre farklı tepkiler veren Hyundai İ20 N Custom modunda ayarlar kişiselleştirebiliyor. Normal Hyundai İ20'ye göre daha farklı ve güçlü özelliklere sahip olan İ20 N şasiye, süspansiyona, fren ve direksiyon sistemine sahip. Teknik özelliklerinin yanı sıra iç tasarımıyla da göz kamaştıran i20 N bazı özellikler ise standart kaldı.

hyundai.jpg

HYUNDAİ İ 20 N İLE GÜVENLİ YOLCULUĞA KAPI ARALAYIN

Güvenli bir yolculuk sunan İ20 arka yolcu ve eşya uyarısı, sürücü dikkat uyarısı, acil durum fren sistemi, akıllı hız limit asistanı, şeritte kalma asistanı, şeritten ayrılma uyarısı, ön çarpışma önleme yardımcısı, uzun far asistanı, çoklu çarpışma önleme fren sistemi, yokuş kalkış destek sistemi ve araç stabilite yönetim programı özelliklere sahip. Performans ve spor tasarımı ile göz büyüleyen Hyundai İ20 N'in fiyatı ise 595.000 TL.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN