Dursun Özbek parasını geri aldı

Dursun Özbek parasını geri aldı

Nakit akışı sağlamak amacıyla kulübe cebinden yaklaşık 25 milyon TL para aktaran Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in bu parayı geçtiğimiz günlerde tahsil ettiği öğrenildi.

Maddi sıkıntılar nedeniyle zor günler geçiren Galatasaray'da başkan Dursun Özbek, 11 aylık görev süresi boyunca nakit akışı sağlamak için kişisel servetinden yaklaşık 25 milyon TL'yi bulan parayı belirli aralıklarla kulübe aktarmıştı.

25 MİLYON TL'Yİ GERİ ALDI

Sabah'ın haberine göre Özbek'in geçtiğimiz günlerde Galatasaray'a iki ayrı bankadan kredi ayarladığı bu krediden kendisine ait olan 25 milyon TL'lik parayı da tahsil ettiği belirtildi.

Öte yandan Özbek'in anlaşma imzaladığı Mishcon de Reya adlı denetleme şirketinin de kulüpte son 10 yılda yapılan hesaplar için inceleme başlattığı da öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN