Yaşananlar film sahnelerini aratmadı: Seyir halindeki aracın kapısına tutunarak polisten kaçmaya çalıştı

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde polisten kaçan aile içi şiddet şüphelisi Juan Miguel Valdez, otomobilinden inip başka araca binmeye çalıştı. Aracın hareket etmesiyle kapısına tutunarak sürüklenen şüpheliyi polis vurarak durdurdu. Film sahnelerini aratmayan anlar polis kamerasına yansıdı.

Film sahnelerini aratmayan kovalamaca ABD'nin Kaliforniya eyaletinde 23 Mart tarihinde yaşandı. Aile içi şiddet şüphelisi polisten ilk olarak kendi otomobiliyle kaçtı.

8957853.jpg

ARACIN KAPISINA TUTUNARAK SÜRÜKLENDİ

Bir süre devam eden kovalamacada şüphelinin aracının lastiklerinden biri parçalandı. Aracını yoğun trafikte terk eden şüpheli başka bir otomobile binmeye çalıştı. İkinci otomobilin hareket etmesiyle kapı koluna tutunan şüpheli bir süre bu şekilde sürüklendi. Ardından yaya olarak kaçmaya çalışsa da yakayı ele verdi.

8957855.jpg

POLİS VURARAK DURDURDU

Kaliforniya polisi 40 yaşındaki Juan Miguel Valdez'i vurarak durdurdu. O anlar polis kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

8957851.jpg

Valdez, hastanede tedavi gördükten sonra aralarında araba hırsızlığı, zorunlu alıkoyma, kaçakçılık, gözaltına direnme ve daha önceki bir suçtan dolayı şartlı tahliye sırasında ağır suç işlemenin de bulunduğu beş ağır suçtan dolayı tutuklandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN