Venezuela Başkanı Maduro canlı yayında WhatsApp'ı sildi

Venezuela Başkanı Maduro canlı yayında WhatsApp'ı sildi

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, bazı kesimlerin WhatsApp üzerinden şiddet ve nefret yaydığını öne sürerek, katıldığı canlı yayında bu uygulamayı sildi.

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, başkent Caracas'ta katıldığı bir televizyon programında, milyonlarca Venezuelalıyı şaşırtan bir hamleyle WhatsApp uygulamasını sildi. Maduro, canlı yayında telefonunun ekranını kameraya göstererek WhatsApp'ı kaldırdığını açıkladı ve tüm Venezuela halkına da aynı adımı atma çağrısında bulundu.

VENEZUELA'NIN LİSTESİNİ KOLOMBİYALI UYUŞTURUCU KAÇAKÇILARINA VERDİ

Maduro, WhatsApp üzerinden askerlere, polislere ve toplum liderlerine yönelik tehditlerin arttığını belirterek, bu durumun ülke güvenliğini tehdit ettiğini söyledi. Maduro, "Venezuelalı aileler, gençler, yurtsever erkekler ve kadınlar, barış istiyor musunuz? WhatsApp'tan kurtuldum. WhatsApp'ı silin, çünkü tüm Venezuela'nın listesini Kolombiyalı uyuşturucu kaçakçılarına ve emperyalizme verdi" ifadelerini kullandı.

ALTERNATİF UYGULAMALAR: TELEGRAM VE WECHAT

Maduro, Venezuelalıların WhatsApp yerine Telegram ve WeChat kullanmalarını önerdi. Bu uygulamaların daha güvenli olduğunu belirten Maduro, "WhatsApp'a hayır. Telegram ve WeChat'ı tavsiye ediyorum" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN