Türkiye'de memurların maaşları yakında dondurulacak! Dünyaca ünlü gazete manşeti memurları şok etti

Türkiye'de memurların maaşları yakında dondurulacak! Dünyaca ünlü gazete manşeti memurları şok etti

Türkiye'deki memurların maaşları yakında dondurulacak! Dünyaca ünlü gazete, haberi manşetten duyurdu! Memurları şok eden manşet...

Uluslararası bir gazetenin manşet haberine göre, Türkiye'de memurların maaşlarının yakında dondurulacağı bildirildi. Financial Times tarafından duyurulan bu önemli gelişme, ülke genelinde büyük yankı uyandırdı.

MAAŞ DONDURMA KARARI MI GELİYOR?

2022 memur maaşları ne kadar oldu? 2022 memur zammı sonrası memur maaşları hesaplama ve yeni zamlı en düşük memur maaşı!

Financial Times'ın haberine göre, Türkiye'de devlet memurlarının maaşlarının dondurulmasının planlandığı iddia edildi. Haberde, "Bütçe açığının azaltılması, önümüzdeki yıllarda kamu görevlilerinin maaşlarının dondurulması gibi bazı sert tedbirleri de içerecek." ifadelerine yer verildi. Ancak Türkiye gündeminde henüz böyle bir kararın yürürlüğe girip girmeyeceği bilinmiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN