Michael Jackson'ın ölmeden önce borcu olduğu ortaya çıktı

Michael Jackson'ın ölmeden önce borcu olduğu ortaya çıktı

Pop müziğin efsane ismi Michael Jackson, 2009 yılında vefat ettiğinde geride 500 milyon dolar borç bıraktığı ortaya çıktı.

"Popun Kralı" Michael Jackson'ın hayatını konu alan "Michael" filmi için meraklı bekleyiş devam ederken 50 yaşında hayatını kaybeden Michael Jackson'ın 500 milyar dolar borcu olduğu ortaya çıktı.

People dergisinin elde ettiği mahkeme belgelerine göre, 25 Haziran 2009'da yaşamını yitiren şarkıcı, ölümünden bir gün önce "This Is It" adlı turnesinin kıyafet provasındaydı. Şarkıcı "This Is It" adlı turnesiyle müziğe dönüş yapmayı planlıyordu. Turne için Londra'daki O2 Arena'da 50 konser planlanmıştı. Ancak turne başlayamadan şarkıcı hayatını kaybetti.

Şarkıcının turne hazırlığı esnasında aşırı harcamalar yapmaktan kaçınmadığı belirtildi.

Belgelere göre, Jackson'ın mirasından elde edilen paranın, hukuki hizmetler ve diğer masraflar için tazminat olarak kullanılması talep edildi.

Birçok eyalet ve ülkede de Jackson'a dava açılmıştı. Dosyada, 65'ten fazla alacaklının dava açtığı ve bunun da daha fazla davaya yol açtığı belirtildi. Ancak davaların çoğunun uzlaşma ile sona erdiği belirtiliyor.

Jackson, 50 yaşında Los Angeles'taki malikanesinde hayatını kaybetti.

Jackson, görkemli kariyeri boyunca 13 Grammy ödülü kazandı ve 400 milyondan fazla albüm satışına imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN