Matthew Perry'nin ölüm nedeni ortaya çıktı

Matthew Perry'nin ölüm nedeni ortaya çıktı

'Friends' dizisinin yıldızı Matthew Perry 28 Ekim'de hayatını kaybetmiş, cansız bedeni evindeki jakuzide bulunmuştu. Perry'nin ölüm sebebi, yaklaşık iki ay sonra açıklanan rapor ile ortaya çıktı. Otopsi raporuna göre Perry, anestezik ketaminin akut etkileri nedeniyle hayatını kaybetti.

'Friends' dizisinin yıldızı ve Chandler Bing rolüyle hafızalara kazınan Matthew Perry'nin otopsi raporu açıklandı.

Reuters'ta yer alan habere göre, Los Angeles İlçe Adli Tıp Kurumu'nun raporu, yıllarca uyuşturucu ve alkol kullandığını açıkça kabul eden 54 yaşındaki Perry'nin, asistanı tarafından Los Angeles'taki evinin jakuzisinde yüzüstü ve cansız halde bulunmasından yaklaşık yedi hafta sonra geldi.

frrii-kapk.jpg

Raporda toksikoloji testlerinde, halüsinojenik özelliklere sahip kısa etkili bir anestezik olan ketaminin Perry'nin vücudunda yüksek seviyelerde olduğu tespit edildi. Otopside, "Matthew Perry'nin ölüm nedeninin ketaminin akut etkilerinden kaynaklandığı belirlendi" sonucuna vardı.

Boğulma, koroner arter hastalığı da ünlü ismin kazara olduğuna karar verilen ölümüne katkıda bulunan faktörlerden biri olduğu raporda yer aldı.

UYUŞTURUCUYA RASTLANMADI

Görgü tanıklarının ifadelerine göre Perry, depresyon ve anksiyete nedeniyle ketamin infüzyon tedavisi görüyordu. Ancak rapora göre, bilinen son tedavisi ölümünden bir buçuk hafta önce sona ermişti.

Raporda, Perry'nin vücudunda bazı reçeteli ilaçların toksik olmayan düzeylerinin tespit edildiği ancak alkol, kokain, eroin veya diğer yasa dışı uyuşturucuların izine rastlanmadığı belirtildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN