Hizbullah dron'larla hedef aldı: İsrail'e ait deniz üssünde yangın...

Hizbullah dron'larla hedef aldı: İsrail'e ait deniz üssünde yangın...

Hizbullah'ın hedef aldığı İsrail'e ait deniz üssünde yangın çıktı. İsrail ordusundan yapılan açıklamada, “Bölgede saldırı sonucu yangın çıktı, küçük çaplı hasar meydana geldi ve yangın söndürüldü” denildi.

İsrail ve Lübnan’daki Hizbullah arasında 2006’dan bu yana meydana gelen en kanlı çatışmalar devam ederken Hizbullah’ın hedef aldığı İsrail’e ait deniz üssünde yangın çıktı.

İsrail ordusu, Hizbullah’ın Alit Üssü'ndeki Özel Deniz Görev Gücü karargahına düzenlediği dron saldırısında deniz üssünde küçük çaplı hasar meydana geldiğini ve yangın çıktığını duyurdu.

Hayfa'nın güneyindeki Alit Üssü'ndeki Özel Deniz Görev Gücü karargahına Hizbullah tarafından düzenlenen dron saldırısına dair açıklama yapan İsrail, saldırı sonrası üste küçük çaplı hasar meydana geldiğini ve yangın çıktığını aktardı. İsrail ordusu, üsse 3 dron fırlatıldığını ve 2’sinin hava savunma sistemleri tarafından düşürüldüğünü açıklayarak “Bölgede saldırı sonucu yangın çıktı, küçük çaplı hasar meydana geldi ve yangın söndürüldü” ifadeleri kullanıldı. Saldırıda yaralanan olmadığı belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN