Harry Potter'ın Dumbledore'u Michael Gambon'un vasiyeti ortaya çıktı

Harry Potter'ın Dumbledore'u Michael Gambon'un vasiyeti ortaya çıktı

Harry Potter serisinde hayat verdiği Albus Dumbledore karakteriyle tanınan ve Eylül 2023 yılında hayatını kaybeden Michael Gambon'ın vasiyeti ortaya çıktı. Usta oyuncunun servetinin tamamını 61 yıllık eşi Anne Gambon'a bıraktığı öğrenildi.

İngiliz yazar J. K. Rowling'in kaleme aldığı fantastik romanlardan sinemaya uyarlanan Harry Potter serisinde Albus Dumbledore karakterine hayat veren Michael Gambon, Eylül 2023'te hayatını kaybetti.

"Sir" unvanlı oyuncunun servetinin tamamını 61 yıllık eşi Anne Gambon'a bıraktığı açıklandı.

Ntv'nin aktardığına göre, Daily Mail'in eriştiği üç sayfalık belgede, Gambon'un uzun süredir kız arkadaşı olan Philipa Hart'a hiçbir şey bırakılmadığı ortaya çıktı. Set tasarımcısı olan Philipa Hart, Michael Gambon'la 2000'de "Longitude"un çekimleri sırasında tanışmış ve çiftin Tom (17) ve William (15) adında iki çocukları olmuştu.

Vasiyete göre, Gambon'un Hart'tan olan çocukları 10 biner sterlin ve birer ödül aldı. Her ikisine de Büyük Britanya Variety Club'ın gümüş kalp şeklindeki sahne oyuncusu ödülü bırakıldı.

Oyuncunun vasiyetinde bıraktığı miktarın, ölümünden önce satın alınan ve aile üyelerine ait varlıkları içermediği de görüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN