Dua Lipa büyükelçi oldu

Dua Lipa büyükelçi oldu

Dünyaca ünlü 26 yaşındaki Kosovalı şarkıcı Dua Lipa, 'Kosova Fahri Büyükelçisi' oldu. Lipa, sosyal medya hesabından "Ülkemi tüm dünyada temsil edebilmek benim için bir onur ve ayrıcalık" dedi.

Dünyaca ünlü Kosovalı şarkıcı Dua Lipa, 'Kosova Fahri Büyükelçisi' unvanı aldı. Lipa, başkent Priştine'de düzenlenen Sunny Hill Festivali'nde sahneye çıkmak üzere Kosova'ya gitti. 3 Grammy ödülü olan 26 yaşındaki Lipa, "Ülkemi tüm dünyada temsil edebilmek benim için bir onur ve ayrıcalık" diye konuştu.

Kosova Cumhurbaşkanı Vjosa Osmani cuma günü yaptığı açıklamada, "Bugün Dua Lipa'ya Kosova Cumhuriyeti Fahri Büyükelçisi unvanını verdim çünkü her adımıyla ülkemizi onurlandırmaya devam ediyor. Kosova Cumhuriyeti'nin tüm vatandaşları adına yaptığı her şey için, sesimizi tüm dünyaya duyurduğu için ona teşekkür ettim" dedi.

Dua Lipa da Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Cumhurbaşkanı Osmani'ye teşekkürlerini sunarak, "Ülkemi tüm dünyada temsil edebilmek, işlerimi ve çabalarımı küresel ölçekte sürdürüp iz bıraktığımızı ve fark yarattığımızı görmek için benim için bir onur ve ayrıcalık" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN