Adele, kısmen sağır kaldığını açıkladı

Adele, kısmen sağır kaldığını açıkladı

Müzik dünyasının sevilen isimlerinden Adele, hayranlarını üzecek bir haberle gündeme geldi. "Easy On Me", "Hello", "Someone Like You" ve "Rolling in the Deep" gibi unutulmaz şarkılarıyla milyonların kalbini fetheden İngiliz şarkıcı, kısmen sağır kaldığını açıkladı. Adele, nadir görülen bir su bakterisi nedeniyle yaşadığı sağlık sorunlarının ardından kısmi işitme kaybı yaşadığını belirterek "Tedavisi çok zor. Birkaç kez kulağımı kesmek istedim" dedi

2008 yılında "19" albümüyle müzik dünyasına damga vuran ve "Hello", "Someone Like You" gibi unutulmaz şarkılara imza atan şarkıcı Adele, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle kısmi işitme kaybı yaşadığını açıkladı.

Las Vegas'ta verdiği konserler sırasında nadir görülen bir su bakterisi bulaşan Adele, kulak enfeksiyonu nedeniyle dayanılmaz acılar çektiğini belirtti.

Adele "Kulak enfeksiyonum var ve oldukça korkunç durumdayım. Daha önce hiç böyle bir şey yaşamadım. Başıma gelen en acı verici şey" ifadelerini kullandı.

"KISMEN SAĞIR KALDIM"

"Doğumdan daha kötüydü. Nadir görülen bir su bakterisi. Tedavisi çok zor" diyen yıldız, yanlış ilaç tedavisi nedeniyle de zor günler geçirdiğini belirti.

"Kulağımı birkaç kez kesip atmak istedim" diyen Adele ağrılarının sona erdiğini söyledi. Ancak şarkıcı "Sol kulağım kısmen sağır kaldı" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN