50. yaş günü sürprizi kanlı bitti: Böcek ilacıyla zehirledi

50. yaş günü sürprizi kanlı bitti: Böcek ilacıyla zehirledi

ABD'nin Missouri eyaletinde bir kadın, eşine sürpriz 50. yaş günü partisi düzenledikten sonra öfkeyle onu zehirledi. 47 yaşındaki Michelle Peters, eşinin partiye tepkisiz kalmasından dolayı her gün düzenli olarak içeceğine böcek ilacı ekledi.

Eşi tarafından zehirlenen koca, içeceğindeki tadın değişmesiyle birlikte sarı ve kahverengi mukusla öksürme, boğaz ağrısı, kusma ve ishal gibi belirtiler yaşadı. Şüphelenen adam, durumu Laclede İlçesi Şerif Ofisi'ne bildirdi. Güvenlik kamerası görüntülerinin incelenmesi sonucunda, Michelle Peters'ın böcek ilacı koyduğu tespit edildi.

Michelle Peters, birinci derece saldırı ve silahlı suç eylemi suçlamalarıyla tutuklandı. Peters'ın ifadesinde, "Eşime 50. yaş günü partisi düzenledim ve bu konuda onun tepkisiz kalmasından ötürü öfkelendim" dediği belirtildi. Kocası ise Peters'ın kendisini 500 bin dolarlık hayat sigortası ödemesi almak için veya başka biriyle ilişkisi olabileceği için zehirlediğini düşündüğünü söyledi.

Michelle Peters, 2 Temmuz'da mahkemeye çıkacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN