Doumbia'nın Fenerbahçe'ye gelmek istemediği iddia edildi

Doumbia'nın Fenerbahçe'ye gelmek istemediği iddia edildi

İtalyan basını, takımdan ayrılması kesin olan Fildişili oyuncu Doumbia'nın İngiltere Premier Lig'e gitmek istediğini yazdı.

Premier Lig'den Swansea, Watford ve Leicester'ın 28 yaşındaki oyuncunun transferi için durumunu takip ettiği ve teklif hazırlığında olduğu da kaydedildi.

Doumbia ayrılacak

Sporx'in haberine göre öte yandan Roma Teknik Direktörü Luciano Spalletti, Doumbia'nın kesin olarak takımdan ayrılacağını söyledi. Doumbia'nın takımda problemler olduğunu belirten İtalyan hoca, 'Doumbia, Rusya'da benim takımıma sıkıntı yaratan performanslar ortaya koymuştu. Hızlı, ceza alanı içinden gol yapma yüzdesi yüksek. Bu takımla olma konusunda problemleri var. Şu anda bana kaderi buradan uzak gibi gözüküyor. Bu durumu değiştirmek de bazı kuşkulara yol açar ki, bizim kesinliğe ihtiyacımız var. Dzeko gibi kaliteli bir golcümüz var. Ona güvenmeliyiz' ifadelerini kullandı.

Kiralık tekliflere sıcak bakmayan Roma'nın, Doumbia için 18 milyon euroluk bonservis bedeli belirlediği konuşuluyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN