Fenerbahçe - Kayserispor maçı muhtemel 11'leri

Fenerbahçe - Kayserispor maçı muhtemel 11'leri

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçında Fenerbahçe ile Kayserispor karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe Kayserispor maçı canlı anlatımla Karar.com adresinde olacak.

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçında Fenerbahçe ile Kayserispor karşılaşacak. Ülker Stadyumu'nda oynanacak ve saat 20:45'te başlayacak maçın hakemi Serkan Çınar.

Fenerbahçe Kayserispor maçı ATV'den naklen yayınlanacak 

Kayseri çok iddialı

Kayserispor da bu maça büyük önem veriyor. Sarı-Kırmızılılar, Avrupa Ligi vizesi almak için kupayı kazanmayı çok istiyor.

Aynı Fenerbahçe gibi onlar da ideale yakın kadro tercihiyle sahaya çıkacak. İki takım arasında sezonun ilk yarısında Kayseri’de oynanan mücadeleyi Van Persie’nin frikik golüyle Fenerbahçe kazanmıştı.

Tolunay Kafkas ve ekibi hem rövanşı almak hem de kupada yola devam etmek için Kanarya’yı yenmeye kararlı.

Nani formasına kavuşuyor

Portekizli yıldız, grip olduğu için son anda ligdeki Sivasspor maçının kadrosundan çıkartılmıştı. Pereira, öğrencisini Antalya ile oynanan kupa mücadelesinin kadrosuna da dahil etmemişti. Nani, bugünkü Kayserispor maçıyla birlikte yeniden sahalara geri dönecek. Antrenmanlarda oldukça hırslı bir görüntü çizen 29 yaşındaki yıldız, Lazar Markovic ile birlikte değişimli olarak kanatlarda görev yapacak.

Muhtemel 11'ler

Fenerbahçe: Fabiano, Şener, Alves, Kadlec, Caner, M.Topal, Josef, Alper, Markovic, Nani, Van Persie

Kayserispor: Aziz, Zeki Yavru, Mabiala, Mustafa Akbaş, Berkan, Samba Sow, Furkan, Ömer Bayram, Biseswar, Sinan, Deniz

Yayın: ATV - KARAR

Saat: 20.45

Hakem: Serkan Çınar

Stat: Ülker

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN