Diyarbakır Çınar'daki terör saldırısında ölü sayısı 6'ya yükseldi

Diyarbakır Çınar'daki terör saldırısında ölü sayısı 6'ya yükseldi

Diyarbakır Çınar İlçe Emniyet Müdürlüğü binası ve lojmanlarına düzenlenen bombalı saldırı ve ardından yaşanan çatışmada hayatını kaybedenlerin sayısı 6'ya yükseldi.

Diyarbakır Çınar İlçe Emniyet Müdürlüğü binası ve emniyet lojmanlarının bulunduğu binaya, dün gece 23.30 sıralarında saldırı düzenlendi.

Çatışma çıktı

Patlayıcı yüklü araçla yapılan saldırıya eş zamanlı olarak, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Amirliğine de uzun namlulu silahla saldırıda bulunuldu. Güvenlik güçlerinin bu saldırıya karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı.

16-01/14/8cdaaf41b1285fe8e3e4979b9a9b70cc-1452757996.jpg

Ölü sayısı 6'ya yükseldi

Diyarbakır Valiliği, saldırıların ardından bir açıklama yaptı. Buna göre, patlayıcı yüklü araçla yapılan terör saldırısında, aralarında polis yakınlarının da olduğu 6 kişi hayatını kaybetti. Olayda 6'sı polis 39 kişi de yaralandı.

Diyarbakır'da Emniyet’e bombalı araçla saldırı:

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN