Devlet Bahçeli istifa mı etti? - 1 Kasım seçim sonuçları

Devlet Bahçeli istifa mı etti? - 1 Kasım seçim sonuçları

7 Haziran seçimlerinin ardından koalisyon seçeneklerine kapılarını kapatan MHP lideri Devlet Bahçeli 1 Kasım seçimlerinde partisinin oylarının yüzde 11.9'a gerilemesine neden oldu. Seçim sonuçlarının ardından Bahçeli'nin istifa ettiği haberleri yayılmaya başladı.

1 Kasım seçim sonuçlarının belli olmasından sonra siyasi kulislerde MHPH lideri Devlet Bahçeli'nin istifa ettiği yönünde iddialar ortaya atıldı. 7 Haziran sonrası söylemleriyle partisinin oy kaybetmesine neden olan Bahçeli'nin istifa ettiği ileri sürüldü. 

Bahçeli divanı toplamak için talimat verdi iddiası

1 Kasım seçim sonuçları MHP'de büyük şok yarattı. Devlet Bahçeli'nin memleketi Osmaniye'de bile büyük oy düşüşleri yaşandı. MHP Genel Merkezi sessizliğe bürünürken parti yönetiminin hezimetin sorumlusu olarak Bahçeli'yi gösterdiği ileri sürüldü. Gelişmelerin ardından Bahçeli'nin divanı toplamak için talimat verdiği öne sürüldü.

Durmuş Yılmaz kaybetti

MHP'nin kaybeden bir diğer ismi de Merkez Bankası eski Başkanı Durmuş Yılmaz oldu. 7 Haziran'da Uşak'tan milletvekili seçilmeyi başaran Yılmaz, milletvekili seçilemedi. 3 milletvekili çıkaran Uşak'ta AK Parti 2, CHP 1 milletvekili aldı. 

Erhan Çelik'ten Bahçeli istifa etti iddiası

Bahçeli'nin istifa edebileceği yönündeki söylentilerin ardından ünlü sunucu Erhan Çelik de sosyal medya hesabından bomba bir iddia ortaya attı. Çelik, "MHP Lideri Devlet Bahçeli istifa kararı aldı" şeklinde bir mesaj paylaştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN