Demba Ba'nın eski günlerine dönmesi mümkün değil

Demba Ba'nın eski günlerine dönmesi mümkün değil

Futbol maçında ayağı kırılan Beşiktaş'ın eski futbolcusu Demba Ba'nın yaşadığı araba kazasıyla eşdeğer olduğu ve futbol hayatının bitebileceği belirtildi.

Çin'de dün oynanan Şangay Shenhua-Şangay Sipg karşılaşmasında Beşiktaş'ın eski yıldızı Demba Ba'nın ayağı kırıldı.

İlk tetkikleri yapılan Demba Ba için açıklama geldi. Shougang Hastanesi'nden ortopedi uzmanı Zhang Guang-wu, Demba Ba'nın futbola yeniden dönmesinin zor olduğunu ve araba kazasıyla eşdeğerde bir sakatlık yaşadığını kaydetti.

Zhang Guangwu, "Demba Ba'nın iyileşmesi 1 - 1.5 yıl sürebilir. Belki sahalara dönmesi 2.5 yılı da bulabilir. İlk ameliyat sonrasında 4 ay zaman geçecek ve ikinci bir ameliyat daha olacak ve bu da en az 1 yıl zaman alır. Otomobil kazasıyle eşdeğer bir durumla karşılaştı" dedi.

16-07/19/2016-07-19_164939.jpg

Demba Ba'nın sahalara dönmesine pek umut vermeyen uzman, "31 yaşındak oyuncunun yaşadığı bu sakatlık, bir düşüşe de yol açacaktır" sözleriyle bir nevi futbolcunun güçlü olması gerektiğini ancak eski günlerine dönmesinin mümkün olmadığını belirtti.

Öte yandan Demba Ba'nın kulübü Şangay Shenhua, oyuncularını sakatlayan Xiang Sun'un ek ceza almasını talep etti ve federasyona şikayet yazısı gönderdi.

İŞTE DEMBA BA'NIN AYAĞININ KIRILDIĞI AN

BEŞİKTAŞ'TAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Demba Ba'nın eski kulübü Beşiktaş, talihsiz bir şekilde ayağı kırılan futbolcuya geçmiş olsun mesajı yayınladıç İşte o mesaj...

"Çin kulübü Shangai Shenhua forması giyen, Beşiktaşımız'ın eski futbolcularından Demba Ba'nın Shangai Sipg takımıyla oynanan mücadelede ayağının kırılması kulübümüzü ve taraftarlarımızı üzüntüye boğmuştur.

Beşiktaşımız'da sergilediği oyunu ve karakteriyle gönülleri feth eden Demba Ba'ya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede iyileşerek yeşil sahalara geri dönmesini temenni ediyoruz.

Saygılarımızla,

Beşiktaş JK"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN