Davutoğlu'ndan HDP'lilerin meclis şovuna: Önce hendekleri kapatın

Davutoğlu'ndan HDP'lilerin meclis şovuna: Önce hendekleri kapatın

HDP'li vekil Meral Danış Beştaş sokağa çıkma yasağı ve operasyonları bahane ederek Başbakan Davutoğlu ve beraberindeki heyetin önünü kesmeye çalıştı. Başbakanlık korumalarının şov yapmaya kalkışan Beştaş'ı engellediği görülürken, Davutoğlu'nun "Önce hendekleri kapatın" dediği bildirildi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüşmek isteyen bir grup HDP milletvekili, Davutoğlu bir heyeti kabul etmek üzere HDP grubunun bulunduğu koridordaki salona geçerken Başbakan ile konuşmak istedi.

Korumalar uzaklaştırdı

HDP Adana Milletvekili Meral Danış Beştaş, Davutoğlu'nu “sizinle görüşmek istiyoruz” dedi. Ancak bu sırada Başbakanın yanındaki koruma görevlileri diğer HDP'li vekilleri uzaklaştırmaya çalıştı.

Davutoğlu: Önce hendekleri kapatın

Cumhuriyet'in internet sitesinde yer alan habere göre, HDP'li vekiller “Sayın Başbakan insanlar ölüyor. Kim yönetiyor bu ülkeyi. Başbakansan görüşmek zorundasın” diye bağırarak provokasyon yaptı. Davutoğlu'nun HDP'li vekillere yönelik, “önce hendekleri kapatın” dediği öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN