Davutoğlu başkanlığında Çankaya'da toplantı yapıldı

Davutoğlu başkanlığında 
Çankaya'da toplantı yapıldı

Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında Çankaya'da yapılan operasyonlarla ilgili toplantı yapıldı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, IŞİD ve PKK hedeflerine yönelik düzenlenen operasyonlarla ilgili gelişmeleri Çankaya Köşkü'nden takip etti.

Başbakan Davutoğlu başkanlığında Çankaya'da Güvenlik Zirvesi yapıldı. 1 saat 10 dakika süren zirveye Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve ilgili bakanlar da katıldı.

Toplantıda, PKK ve DAEŞ’e karşı yapılan hava operasyonları hakkında bilgi alındığı ve değerlendirme yapılldığı öğrenildi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun başlkanlık edeceği toplantıya Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Abdullah Atay, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Akın Öztürk, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Eski İçişleri Bakanı ve AK Parti Erzurum Milletvekili Efkan Ala, İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk, Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz ve Başbakanlık Başmüşaviri Hatem Ete katıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN