Bursaspor'dan Bursa Atatürk Stadyumu'na 3 puanlık veda

Bursaspor'dan Bursa Atatürk Stadyumu'na 3 puanlık veda

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Bursaspor ile Mersin İdman Yurdu karşı karşıya geldi. Bursaspor Bursa Atatürk Stadyumu'nda oynadığı son maçını 2-1 kazanarak ligi galibiyetle kapattı.

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Bursaspor ile Mersin İdman Yurdu karşı karşıya geldi.

Hamza Hamzaoğlu yönetiminde üçüncü maçına çıkan Bursaspor, ilk yarısını 1-0 yenik durumda kapattığı Mersin İdman Yurdu karşısından 2-1'lik galibiyetle ayrıldı. 

Mersin İdman Yurdu karşısında özellikle maçın ilk yarısında etkisiz bir performans sergileyen Bursaspor, ikinci yarıya iyi başladı ve 47. dakikada Necid, 54. dakikada da Sercan Yıldırım ile golleri buldu. Mersin İdman Yurdu'nun tek golünü ise 37. dakikada Welliton kaydetti. Hamza Hamzaoğlu yönetimindeki ligdeki ilk galibiyetini alan Bursaspor, puanını 18'e yükseltti. 

Maçın bitiş düdüğüyle birlikte tribünlerde büyük bir sevinç yaşayan taraftarlar, futbolcuları yanlarına çağırarak alkışladı. Kaptan Serdar Aziz'e saha ortasında "üçlü" diye tabir edilen tezahüratı yaptıran taraftarlar, stadı terk ederken söktükleri koltukları yanlarında götürdü. 

Bazı taraftarlar uzun süre tribünlerden ayrılmayarak, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN