Beşiktaşlı Talisca Galatasaray'ı dört gözle bekliyor

Beşiktaşlı Talisca Galatasaray'ı dört gözle bekliyor

Bu sezon başında Benfica'dan kiralanan ve attığı gollerle Siyah-Beyazlı taraftarın sempatisini toplanan Talisca, hafta sonu oynanacak Galatasaray derbisini dört gözle beklediğini söyledi.

Beşiktaş'ta sezona çok iyi başlayan Anderson Talisca, Galatasaray derbisine çok motive olduklarını ve maçı dört gözle beklediğini söyledi.

Portekiz basınına açıklamalarda bulunan Talisca; “Türkiye’deki ilk derbi maçım olacak. Dört gözle bekliyorum. Umarım planladığımız gibi gider. Evimizde harika bir maç çıkarıp kazanmak istiyoruz. Galatasaray’ın kalitesini biliyoruz ama bir maç için oldukça motive olduk” dedi.

'BEŞİKTAŞ’TA MUTLUYUM'

SporX'te yer alan habere göre; sezon başı olmasına rağmen Beşiktaş’taki motivasyonunun yüksek seviyede olduğunu söyleyen Talisca; “Haftalar geçtikçe motivasyonum daha artıyor. Beşiktaş’ta mutluyum. Bu kulüp bana çok büyük destek veriyor. Çok iyi çalışıyoruz. Günden güne gelişiyoruz” sözlerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN