Beşiktaş'ın "Kupa Osmanlıspor maçında verilsin" isteği kabul edildi

Beşiktaş'ın "Kupa Osmanlıspor maçında verilsin" isteği kabul edildi

Osmanlıspor maçından 1 puanla ayrılsa bile şampiyonluğunu ilan edecek Beşiktaş, matematiksel garanti durumunda kupasına Vodafone Arena’da kavuşacak. TFF’nin Levent’teki binasında bekletilecek kupa, gerekirse stada götürülecek. Konya sınavının İstanbul’da oynanması isteği ise reddedildi.

Beşiktaş, Osmanlıspor maçını kaybetmemesi halinde şampiyonluk kupasına taraftarı önünde kavuşacak... Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), kupanın stada getirilmesine olumlu yaklaştı. Ancak matematiksel olarak şansı süren Fenerbahçe’yi rencide etmemek için kupanın Vodafone Arena yerine TFF’nin Levent’teki binasına götürüleceği, skora göre stada ulaştırılacağı bildirildi.

KONYA TALEBİ REDDEDİLDİ

Kartal’ın Konya maçının İstanbul’da oynanması yönündeki talebi ise reddedildi. Bu gelişme üzerine Beşiktaş, çarşamba günü şampiyonluk kutlaması organize etmek için maçın salı gününe alınmasını istedi. TFF, bu konuda henüz görüş bildirmedi. Geçen sezonun son haftasındaki Çaykur Rizespor-Galatasaray mücadelesi öncesi de aynı konu gündeme gelmiş ancak maç fikstüre uygun şekilde Rize’de oynanmıştı. Bu arada Beşiktaş, Osmanlıspor’u tamamen dolu tribünler önünde ağırlayacak.
Camianın ‘şampiyonluk kutlaması’ gözüyle baktığı karşılaşmanın tüm biletleri çok kısa sürede tükenirken, karaborsada şimdiden yüksek rakamların dönmeye başladığı dile getirildi.

16-05/12/resimid_2719408.jpg

ÜNAL'DAN BAYRAK HAREKATI

100. yılda elde edilen şampiyonlukta Beşiktaş yönetiminde yer alan Beşiktaş eski belediye başkanı İsmail Ünal, Antalya’nın Akseki ilçesine bağla Süleymaniye Köyü’nü Siyah-Beyaz bayraklarla donattı. Pazartesi günü bayrakları çıkardığını ve Fenerbahçe’nin Başakşehir’e yenilmesinin ardından astırmaya başladığını vurgulayan Ünal, “Dağlara bile bayrak astırdım. 7 yıl sonra gelecek şampiyonluğun tadını doyasıya çıkarmak istiyoruz. Camiamıza hayırlı olsun” açıklamasını yaptı.

FİKRET ORMAN İSTEDİ

Beşiktaş'ın başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe'nin rencide olmaması için kupanın Levent'te bekletilmesini, şampiyonluğun kesinleşmesinin ardından stada getirilmesini istedi. TFF de bunu kabul etti ve bu model Osmanlıspor maçında uygulanacak. Ayrıca Orman'ın bu hareketi de, futbol kamuoyu tarafından alkışlarla karşılandı. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN