Beşiktaş Başkanı Fikret Orman yeni listesini açıkladı

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman yeni listesini açıkladı

Beşiktaş'ta başkanlık seçimine sayılı süre kala tek başkan adayı olan Fikret Orman listesini açıkladı. "Seçimin demokratik olmasını, adayların çıkmasını isterdim" diyen Orman, yönetim listesinde bazı isimlerin aralarından ayrıldığını da ifade ederken, "Tecrübeli bir kadroyuz. İlk gelen yönetimdeki gibi değiliz. Beşiktaş camiası Fikret Orman ve yönetimini tanıyor. Beşiktaş'ta önemli işler başardığımızı düşünüyoruz" dedi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, hafta sonunda yapılacak seçim öncesi son listeyi Divan Kurulu Başkanlığı'na verdi.

Orman'ın listesinde yer alan isimler şöyle: Asil Ahmet Nur Çebi, Deniz Atalay, Umut Güner, Metin Albayrak, Ahmet Ürkmezgil, Erdal Torunoğulları, Berk Hacıgüzeller, Hüseyin Mican, Ahmet Cihat Kumuşoğlu, Hakan Kalkavan. Yedekler: Hakan Özköse, Erdal Karacan, Şafak Ahmut Yazıcıoğlu, Candaş Tolga Işık, Emre Kocadağ.

16-05/11/resimid_3022464.jpg

'AYRILAN ARKADAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM'

Listeyi vermeden önce kısa bir konuşma yapan Orman, "Yönetimden ayrılan arkadaşlarımız oldu. Hepsine teşekkür ederim" dedi. Başkan ayrıca, yöneltilen bir soru üzerine, "Henüz şampiyon olmuş değiliz. Beşiktaş takımı, konsantrasyonunu bozmadan şampiyonluk için çalışmaya tam gaz devam ediyor ifadelerini kullandı. Kupa için de bir taleplerinin olmadığını sözlerine ekleyen Orman, Kupayı Osmanlıspor maçı için Vodafone Arena'ya getirmeyeceğiz. Böyle bir talebimiz yok. Konya'ya gideceğiz, günü birlik bir seyahat olacak, 19 mayıs bayram günü ise kutlamasını yapacağız" diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN