Beşiktaş Jose Sosa'yı AC Milan'a sattı mı? Açıklama geldi...

Beşiktaş Jose Sosa'yı AC Milan'a sattı mı? Açıklama geldi...

Bugün bir internet sitesinde Jose Sosa'nın 7 milyon 500 bin euro karşılığında AC Milan'a satıldığı öne sürülmüştü. Beşiktaş Kulübü, Arjantinli futbolcunun transferi ile ilgili çıkan bu haberleri yalanladı.

Beşiktaş Kulübü, bir internet sitesinde yayınlanan 'Sosa için müthiş iddia' başlıklı haber ile alakalı bir açıklama yaptı.

Siyah-Beyazlılar, resmi siteden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bugün özel haber olarak verilen 'Sosa için müthiş iddia' başlıklı haber kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. Sözleşmesi devam eden oyuncumuz Sosa geçtiğimiz hafta itibariyle A takımımızla antrenmanlara çıkmaya başlamış olup, haber sitesinde yazılan transfer haberi doğru değildir. Taraftarımızın ve kamuoyunun kulübümüz dışında yapılan bu tarz haberlere itibar etmemelerini önemle rica ederiz. Saygılarımızla"

16-08/14/sosa-varsa-kartal-var-280.jpg

KADRO DIŞI BIRAKILMIŞTI

Türkiye'de yaşanan olayları gerekçe göstererek takımdan ayrılmak istediğini belirten ve antrenmanlara çıkmayan Jose Sosa süresiz kadro dışı bırakılmıştı. Arjantinli futbolcu daha sonra yapılan görüşmeler sonucu affedilmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN