Beşiktaş flaş bir transfer yaptı

Beşiktaş flaş bir transfer yaptı

Gelecek sezon Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olan ve Ufuk Sarıca önderliğinde iddialı bir kadro oluşturmaya çalışan Beşiktaş Sompo Japan, geçtiğimiz sezon Strasbourg forması giyen Kyle Weems’i kadrosuna kattığını duyurdu.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, geçen sezon Fransa'nın Strasbourg takımında forma giyen 26 yaşındaki basketbolcuyla 1+1 yıllık sözleşme imzaladığı bildirildi.

16-07/15/eurocup_finalinde_kaderi_4bb19_800-1468589325.jpg

ABD'li oyuncu, 2012-2013 sezonunda Almanya'nın Telekom Baskets Bonn, 2013-2014 sezonunda ise Bayreuth takımlarında görev yaptı. 1,98 metre boyundaki Weems, son olarak Fransa'nın Nanterre ve Strasbourg takımlarının formasını giydi.

GALATASARAY'A KARŞI OYNAMIŞTI

Weems, Galatasaray'ın kazandığı EuroCup finalinde Strasbourg forması giyip Fransa'da 66-62 biten maçta 9 sayı 5 ribaund 2 asistle oynamıştı. Abdi İpekçi Arena'daki maçta ise 7 sayı 6 ribaund 1 asitle mücadele etmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN