Beşiktaş Barcelonalı Adriano ve Mathieu ile anlaşmak üzere!

Beşiktaş Barcelonalı Adriano ve Mathieu ile anlaşmak üzere!

Beşiktaş’ın stoper ve sol bek mevkiileri için Barcelona’dan Jeremy Mathieu ve Adriano ile anlaşma aşamasına geldiği belirtildi.

Beşiktaş stoper ve sol bek transferini Barcelona’dan yapmaya hazırlanıyor. Bir süre önce 32 yaşındaki defans oyuncusu Jeremy Mathieu’yu İspanyol ekibinden resmen isteyen siyah beyazlılar, sol bek Adriano için de girişimlere başladı.

İki oyuncuyu da bonservisiyle kadrosuna katmak isteyen yönetim, ilk görüşmelerden olumlu sonuç aldı. Mathieu ve Adriano için bonservis bedeli pazarlığı sürerken, iki kulüp anlaşma aşamasına geldi. Önümüzdeki günlerde yapılacak son görüşmenin ardından Beşiktaş’ın İspanyol ekibiyle el sıkışması bekleniyor.

16-07/18/besiktas-transfer-haberleri-mathieu-icin-barcelonaya-resmi-teklif.jpg

Jeremy Mathieu / FOTO: Sosyal Medya

NTV Spor'da yer alan habere göre; Beşiktaş bir yandan da oyuncuların menajerleriyle iletişimini sürdürüyor. Hem Matheiu’nun ve hem de Adriano’nun Beşiktaş’a olumsuz bir dönüş yapmadıkları öğrenildi. Kulüplerin anlaşması halinde iki futbolcu ile de masaya oturacak olan yönetim, transferleri kısa süre tamamlamayı planlıyor.

16-07/18/082714-ll-fc-barcelona-pivresize1200675high81.jpg

Adriano / FOTO: Sosyal Medya

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN