Belçika polisinden 'Paris saldırısı' baskınları

Belçika polisinden 'Paris saldırısı' baskınları

Belçika polisi, Paris saldırılarıyla bağlantılı olarak, Brüksel'de baskınlar yapıyor. Saldırganların 3'ünün Belçika'dan geldiğinin belirlenmesi üzerine Molenbeek semtindeki üç adrese operasyon düzenlendi.

Fransa'nın Başkenti Paris'teki kanlı saldırının ardından Avrupa genelinde alarm verildi. Belçika polisi Başkent Brüksel'de Paris saldırısıyla ilgileri oldukları iddia edilen adreslere operasyon düzenledi. Operasyonlarda en az bir kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

AFP, Belçika polisinin, Paris'teki saldırılarla ilgili olarak Molenbeek semtindeki üç adrese baskın düzenlediğini bildirdi. Reuters bu baskınlarda en az bir kişinin gözaltına alındığını belirtti.

"Saldırganların 3'ü Belçika'dan geldi"

Paris'teki saldırganlardan 3'ünün Fransa'ya Belçika'dan geldiği açıklandı. Belçikalı yetkililer, bazı görgü tanıklarının saldırıya uğrayan Bataclan konser salonu yakınında Belçika plakalı bir araç gördüklerini aktarmasının ardından Brüksel'de bazı evlere baskın düzenledi. Brüksel'de Müslümanların yoğun olduğu St. Jans Molenbeek Mahallesi'nde düzenlenen baskınlarda birkaç kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN