Başbakan Yıldırım, Davutoğlu sorusuna sert karşılık verdi | Video

Başbakan Yıldırım, Davutoğlu sorusuna sert karşılık verdi | Video

Başbakan Binali Yıldırım Fox TV'de İsmail Küçükkaya'nın eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ile ilgili sorusuna sert karşılık verdi.

Başbakan Binali Yıldırım, "İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat" programına konuk oldu. Yıldırım, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun görevden ayrılmasıyla ilgili Küçükkaya'nın 'Cumhurbaşkanı görevden aldı' değerlendirmesine sert karşılık verdi. Yıldırım "Sen nasıl böyle düşünürsün" dedi. 

İsmail Küçükkaya, Cumhurbaşkanının Başbakanı görevden alamayacağını söyleyen Yıldırım'a "Sayın Cumhurbaşkanı Davutoğlu'nu aldı" karşılığını verdi. Yıldırım "Davutoğlu'nu Cumhurbaşkanı almadı. Olağanüstü genel kurula gitti, kongreye gitti" cevabını verdi.

Küçükkaya'nın "Sayın Cumhurbaşkanımız bunu istedi de öyle oldu" sözü üzerine Başbakan Yıldırım sert çıkarak;

"Hayır, öyle bir şey olmadı. AK Parti olağanüstü kongreye gitti. Biz şimdi kişileri mi, sistemi mi konuşacağız. Sen nasıl böyle bir şey düşünürsün? Sistem esas olmalı. Kişilere göre sistemi o zaman doğru noktaya varamayız. Çünkü insanlar yanlış yapabilir, insanların yanlışını da düzeltecek sağlıklı sisteme ihtiyaç var" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN